keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Terveiset Amsterdamista!

Matkustusaika 14.-15.9.2015
Matkalla mukana Pia Haarala, Frans Winsten, Emil Luukkonen ja Jari Karttunen.
Matkan tavoitteena oli tutustua Amsterdamilaiseen kulttuurialan oppilaitokseen ja tulevaisuuden  yhteistyökuvioiden ideointi (mm. opiskelijaliikkuvuudet).

Saavuimme maanantai-illasta sateiseen Amsterdamiin. Hotellilla pyörähtämisen jälkeen suuntasimme Jarille tuttuun ravintolaan. Ruoka oli kyllä erittäin maittavaa ja kohtuuhintaista, sillä 3 ruokalajin illallinen maksoi vain 29,50€!


Aamulla suuntasimme MBO College Zuidiin. Oppilaitoksessa opiskelee yhteensä 3 700 opiskelijaa seuraavilla aloilla: liikunta, kulttuuri ja palvelualat. Tutustuimme kulttuurialan koulutuspäällikön johdolla musiikki- ja tanssialaan. Tapasimme päivän aikana myös alojen opettajia.
Oppilaitoksen tilat olivat upouudet ja valoisat. Tiloissa oli käytetty myös paljon värejä.

Muusikot oppitunnilla

Teatterilinjan ensimmäisen vuoden opiskelijat

Tanssitunti

Koulun "wall of fame". Seinälle on koottu menestyneitä opiskelijoita ja heidän saavutuksiaan.

Iso kiitos järjestävälle taholle mielenkiintoisesta päivästä! 
Toivottavasti tämä poikii tulevaisuudessa yhteistyötä monissa eri muodoissa. Alustavia keskusteluja käytiin tanssi- ja musiikkialan opiskelijavaihdoista. 

Emil ja Jari suuntasivat kohti kotisuomea. Frans ja minä jatkoimme matkaa Amersfoortiin, jossa järjestetään17.-18.9. Individual Study Paths-hankkeen loppuseminaari. Mukaan seminaariin lensi myös joukko muita Keskuspuistolaisia. Tästä lisää pikimmiten! 

PiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti